cover webformaatEen gelukkig nieuwjaar iedereen 🙂 Hoe staat het ondertussen met het boek?

De fundraiser voor het boek was een mooi succes. We hebben 145% van het beoogde bedrag binnengehaald. Dat wil zeggen dat er voldoende geld is om het boek te laten drukken en om de ontwerpster van de cover en de lay-out te betalen.

Je kan het boek nog altijd voorbestellen.

Planning

Het boek gaat enkele maanden later verschijnen dan aangekondigd. Een stevig ongeval en het daaropvolgende herstel en wat writer’s block zorgden daarvoor. Ik ben ondertussen grotendeels hersteld en het schrijven gaat door.

Het laatste hoofdstuk bleek taaier dan verwacht en dat moet nog afgewerkt worden. Dan komt er nog een laatste moment van feedback door de proeflezers met de jacht op de overblijvende spellingfouten.

Na die controle moet het boek dan gelayout en gedrukt worden. Kortom dat zal waarschijnlijk maart 2016 zijn.

Boekvoorstellingen

Er komen boekvoorstellingen in verschillende steden in België en Nederland – alvast Amsterdam, Antwerpen, Gent, Brussel en Herzele.

Bestellingen

Het boek voorbestellen kan opnieuw, je kan alle info vinden hier op de website. Je kan nu ook met een gewone bankoverschrijving betalen. Dat kon niet bij de fundraiser, mijn excuses daarvoor. Voor het volgende boek ga ik met een andere crowdfunding website werken, die gemakkelijker te gebruiken is voor mensen in België en Nederland.

Verdeling en ondersteuning

Hoewel dit een onafhankelijk boek is, zal het Uitgavenfonds Ernest Mandel helpen met de verdeling en het organiseren van lezingen. De organisatie Grenzeloos zal de verdeling in Nederland op zich nemen en dat is voor iedereen goed nieuws, niet in het minst omdat dat de postkosten van het boek meer dan halveert voor mensen die vanuit Nederland bestellen.

Besluit

EvieEmbrechts-ZW-NP_smaller_evieeditVerder wil ik iedereen die het boek op welke manier dan ook gesteund heeft nog eens persoonlijk bedanken. Het is dankzij jullie dat dit boek een realiteit wordt, dank je wel!

Een gelukkig nieuwjaar en tot ziens, binnenkort op papier én in het echt 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *